mandag 30. juli 2012

Alt om håndarbeides strikkemagasin & litt strikk

For en stund siden, forsøkte jeg meg på et abonnement på Alt om Håndarbeides strikkemagasin. Ville se om det var noe spennende. Det skulle koste 138 for 3 nr inkludert porto. Da jeg hadde fått 3 nr, bestemte jeg meg for at dette bladet ikke passet for meg, så jeg ville å si det opp. Det viste seg å være lettere sagt enn gjort. De skryter av at alt kan ordnes inne på Mittabonnement.no, men der går det an å avbestille bladet der. Man kan krysse av for at man vil avbestille, men skjemaet kan ikke sendes inn per e-post, kun skrives ut og sendes med brev, noe jeg synes er ganske dårlig service. Dermed prøvde jeg å ringe. De oppgir ett telefonnr som ikke fungerte, og når du ringer det andre de oppgir at man kan ringe til får du beskjed om at du er kommet til Vi med hund...?? Ikke går det an å sende vanlig e-post heller.
Vel, jeg får omsider en bekreftelse på at jeg har avbestilt, og en faktura hvor det står at jeg må betale 68,50 for oppgjør av medlemskonto og et gebyr på 49 kr, totalt 117,50. Jeg må altså betale mer for å avbestille bladet enn det koster for 3 blader! Maken til frekkhet er det lenge siden jeg har opplevd.
Da er du advart, om du skulle ha lyst til å prøve dette bladet...

Over til noe litt hyggeligere: Disse babysakene har jeg strikket på i det siste:

Dette er Cubba. Den har ørevarmere, men de synes ikke på bildet. :)
De er av Pure wool dk. Fantastisk deilig garn, som jeg vil strikke mer av.
 
 Og dette er et par enkle babysokker, som du finner oppskriften på her, av Hverdags.

2 kommentarer:

 1. Uff da det hørtes ikke særlig greit ut. Jeg hadde det bladet for en del år siden, men nå holder det egentlig med Ravelry og alle andre fristelser rundt omkring :-)
  Herlige babyting du har strikket. Greit med litt småtteri innimellom. Ha en fortsatt fin sommer!

  SvarSlett
 2. Jeg fikk et årsabonnement i bursdagsgave i fjor, og det er vel gått ut nå. Skal bli spennende å se om det dukker opp noen ubehagelige overraskelser. Dette var frekt!
  Fine småting du har strikka. Det er så kjekt med noe som blir fort ferdig og som går av seg selv innimellom.

  Ha en fortsatt fin dag! Sigurd kommer i morgen. Vi gleder oss.

  Tanteklem

  SvarSlett