mandag 28. november 2011

Mr Darcy

Min kjære skal få genser til jul. Modellen heter Mr Darcy og er fra Knitty. Garnet er Ecological Wool fra Cascade. Fortsatt noen cm igjen til ermene skal steikkes på...

tirsdag 22. november 2011

UFO-jakke

Selv om jeg har strikket på denne litt innimellom alle småprosjektene jeg har designet, så har den blitt en UFO. Men nå har jeg satt i gang med den igjen litt. Foreløpig har jeg ett forstykke, bakstykket og nesten ferdig med 2 ermer til raglanfelling. Det hører selvsagt med en pus som modell. Hun syntes hun måtte hjelpe til litt. :-)

torsdag 17. november 2011

Kureyon-lue 2

Enda en lue ferdig i kveld. Bildene blir litt mørke nå på kvelden, men får ta noen nye i morgen. Oppskriften er nesten klar også. :-)



Kureyon-luer

Kureyon Klematis er klar for salg.
Du kan kjøpe pakke her.


Og så har jeg i gang med én lue til av Kureyon 124. Begge er strikket ovenfra og ned.


tirsdag 15. november 2011

Kureyon-lue...

...og et par nye sokker. Endelig testet de nye firkantede pinnene fra Knitpicks. Kjennes bra ut så langt. Zzzzzzzz..... Bare en minioppdatering før sengetid.



søndag 13. november 2011

Sildre babysokker og flettesokker


 Babysokkene er ferdige: 
 De er strikket av et nøste Hverdags, farge 951, lys turkis. De ser nok litt mer lyseblå ut på bildet. 
Mulig det blir et par i Sterk også etter hvert. :-)

Måtte ha noe lettvint å strikke i helga, og det ble et par sokker med fletter, både foran oppå foten, og en liten knute på hælen. Sokkene er strikket av Raggi (farge 1552) fra Järbo.

Blir nok en oppskrift på dem også, bare jeg får knota den ned.



onsdag 9. november 2011

Designing as I go...

Gårsdagen ble tilbragt med sykebesøk, en morsom film og produksjonen av en pose til telefonen min. Kjekt når jeg hører lydbok og ikke har lommer å bære den i.

og så fant jeg ut at sildre-kolleksjonen manglet babysokker. Ser litt rar ut der den ligger foreløpg, kanskje... :-)

mandag 7. november 2011

Dagens produksjon

Presentert av en trøtt pus
Raggi og pinner nr 4
litt kjapt blogget på mitt nye nettbrett, som jeg fikk av min kjære da jeg skulle på sykehuset forrige uke.

tirsdag 1. november 2011

PICEA



PICEA er en del av det latinske navnet for gran. Jeg prøver å holde meg til plantenavn på oppskriftene mine, og finner stadig noen nye artige på latin. PICEA er altså navnet på min siste kreasjon, som er veldig GRØNN, derav assosiasjonen til gran. En morsom hals som du kan bruke på flere måter og enkelt kan variere i lengde og bredde akkurat som du vil. Den er strikket i Reggae Ombré, som finnes i masse fine farger, om du ikke vil ha fullt så mye grønt rundt din hals. Den kan også strikkes av annet stripegarn, for eksempel Noro Kureyon, og selvfølgelig i ensfarget garn. Du finner materialpakker her.