tirsdag 13. september 2011

Flytting og jordfarger

Velkommen til min nye blogg! :-)
Flytter bloggen min hit til Blogger, siden jeg har så mange andre blogger her. På tide å samle dem. :-)

Inspirert av at så mange har Sterk som sitt favorittgarn, bestemte jeg meg for å designe noe mer av det igjen. Disse fargene var jo så lekre sammen. 2 av dem var nye i vår. Ble nesten fristet til å strikke striper, men det ble ensfarget, og valget falt på den midterste, muldvarpbrune. Hva det skal bli? Tja... får se, da. ;-)Holder også på med en lue av fantastiske Eco Duo:


...som skal passe til dette skjerfet:


Duken i bakgrunnen er sydd av min superflinke sygale kusine, Britt, som jeg fikk da jeg besøkte henne tidligere i sommer.Den har vært i flittig bruk i stua siden da. Sånn ser hele ut:2 kommentarer:

 1. Gratulerer med ny blogg, Marit! Koselig at du valgte "blogspot"! Ja, de fargene i STERK er jo bare kjempelekre sammen, har ikke fått de ut av hue siden du viste meg de. Gleder meg til å se lua i Eco Duo ferdig. Garnet er jo bare kjempedeilig, og jeg gleder med til å begynne å strikke med det. Takk for sist, forresten, det var ordentlig koselig :o)

  SvarSlett
 2. Grattis med ny blogg da - håper flyttingen har gått greit :-)
  Jeg kan ellers underskrive på at STERK også er min favoritt. Et fantasisk garn å strikke av, og samtidig så myke og varme plaggene blir!
  Men Eco Duo er jo også bare herlig da. Jeg har strikket halse/cowl av det og det er jo bare silkemykt og varmt. Helt herlig!
  Så skal det bli spennende å se hva du får tryllet frem av dette etterhvert :-)

  SvarSlett